Een bloementuin beginnen

Als je overweegt een bloementuin te beginnen, maar niet zeker weet hoe je moet beginnen, kun je beginnen met een paar gemakkelijk te kweken bloemen. Binnenshuis bloemen kweken is eenvoudig, maar vereist wel de juiste zorg en plaatsing. Je kunt sommige bloemen uit je tuin ook gebruiken voor knutselen en andere doeleinden. Hier zijn enkele tips om te beginnen:

Planten kiezen: Zorg er bij het starten van een moestuin voor dat je planten kiest die veel zonlicht nodig hebben. Bomen en struiken die de tuin schaduw geven, beroven de planten van water en voedsel. Planten in de buurt van een waterbron is ook belangrijk. De meeste groenten groeien goed zonder irrigatie, maar lange perioden van droog weer zullen wat water nodig hebben. Denk eraan om ook geen water op de bladeren van de planten te spatten. Dit kan leiden tot ziekten. Water is ook duur.

De Middeleeuwen: In de Middeleeuwen namen tuinen af ​​in populariteit omdat ze niet puur esthetisch waren. Na de val van Rome werden tuinen gebruikt voor geneeskrachtige kruiden en om kerkaltaren te versieren. Kloosters zetten de traditie van tuinontwerp voort tijdens de middeleeuwse periode in Europa. Kloostertuinen bestonden meestal uit moestuinen, ziekenbossen en boomgaarden op begraafplaatsen. Sommige kloosters hadden privétuinen voor obedientiarissen en kelders.

Tuinongedierte: Naaktslakken en slakken kunnen ongedierte zijn. Als ze planten eten, kunnen ze ziekteverwekkers en andere parasieten bij zich dragen. Naaktslakken en slakken zijn niet alleen plagen, maar ze kunnen ook lokale natuurhabitats vernietigen. Door ze te besproeien met op metaldehyde gebaseerde slakkenverdelgers, veroorzaak je het uitsterven van lokale soorten. Dit is een enorme verspilling van natuurlijke hulpbronnen.

Groente- en kruidentuinen hebben verschillende onderhoudsbehoeften. Kies planten die uw gezin zal eten en probeer. Plant je kruiden- en moestuin met kruiden die je gaat gebruiken bij het koken. Nadat je je planten hebt gekozen, kun je gaan nadenken over wat voor soort bloemen en groenten je wilt kweken. Als je niet veel ruimte hebt, begin dan met groenten die een hogere opbrengst geven. Als je van plan bent om een ​​verscheidenheid aan bloemen te kweken, probeer dan speciale gewassen, of zelfs een combinatie van verschillende soorten.

Het kweken van je eigen planten in je eigen tuin is niet alleen een lonende ervaring, maar kan ook een geweldige manier zijn om sociaal isolement tegen te gaan. Met de juiste vaardigheden en materialen kan tuinieren zelfs een kans op werk zijn. Uiteindelijk is het niet alleen een leuke manier om je tijd door te brengen, maar het leert je ook over het onkruid, het weer en dieren in het wild. Ondanks de vele voordelen is tuinieren een geweldige manier om aan lichaamsbeweging te doen en je beter te voelen over jezelf.

Je kunt in de tuin wat groenten en fruit kweken die winterhard zijn in koudere klimaten. Sommige van deze groenten zijn vaste planten en hebben zeer lange groeiseizoenen, terwijl andere het meest geschikt zijn voor koudere klimaten. Om ze in deze klimaten te laten groeien, is het belangrijk om uw plantzone te kiezen. Er zijn 11 teeltzones in de VS en Canada, en de meeste mensen telen tomaten en aardappelen in USDA zones 9 en lager. Om ze in uw omgeving te planten, moet u ervoor zorgen dat u de USDA-zone kent waarin u woont.