Tuinmeubelen kopen en onderhouden

Er zijn tal van factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van tuinmeubelen, waaronder stijl, materiaal en grootte. Als je een grote tuin hebt, overweeg dan om stukken aan te schaffen die bij je bestaande meubels passen. Houd dan rekening met het gewicht van het meubilair. Als u niet van plan bent het meubilair vaak te gebruiken, overweeg dan om stukken te kopen die opvouwbaar zijn. Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, de juiste meubels kunnen bijdragen aan je algehele stijl en functie. Denk naast stijl ook aan duurzaamheid.

Investeren in tuinmeubelen van hoge kwaliteit is essentieel, omdat het bestand moet zijn tegen barre weersomstandigheden. Hoewel dure, hoogwaardige tuinmeubelen minder onderhoud nodig hebben dan opties van mindere kwaliteit. U wilt ook stukken kiezen die in de schaduw liggen als u van plan bent veel tijd buiten door te brengen. Parasols zijn een geweldige optie om schaduw te bieden, omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en maten, en gemakkelijk kunnen worden opgevouwen wanneer ze niet worden gebruikt. Als je eenmaal hebt besloten wat je nodig hebt, is de volgende stap om te bepalen hoe je je meubels gaat gebruiken.

Houd bij het kopen van tuinmeubelen rekening met de grootte van uw tuin. Kies stukken die passen bij de indeling van uw tuin. Het gebruik van te veel meubelstukken neemt kostbare ruimte in beslag. Zorg er ook voor dat de stukken zich dicht bij de planten bevinden die u kweekt. Uw meubelen moeten uw tuin verfraaien, in plaats van er afbreuk aan te doen. Als je eenmaal meubels hebt gekocht, moet je deze schoonmaken en onderhouden. Het University of Nebraska Extension Agency biedt uitgebreid advies over het onderhoud van uw meubels.

Denk naast het schoonmaken ook aan het materiaal van je tuinmeubelen. Smeedijzeren meubels hebben regelmatig onderhoud nodig. Het zal waarschijnlijk roesten en moet elk jaar worden behandeld met een wax of sealant om zijn schoonheid te beschermen. Kies je er echter voor om dit type meubel aan te schaffen, dan is het het geld meer dan waard. Als u uw tuinmeubelen jarenlang mooi wilt houden, is smeedijzer een uitstekende keuze.

Rotan is een ander populair materiaal voor tuinmeubilair. Het biedt een klassieke en ontspannen sfeer. Sommige rotan meubelsets bevatten kussens, terwijl andere de opties open laten voor uw persoonlijke voorkeur. Resin weave is de nieuwste trend in tuinmeubelen en is een moderne draai aan het traditionele rieten materiaal. Harsweefsel is duurzaam, waterbestendig en elastisch, waardoor het perfect is voor gebruik buitenshuis. Een geweldige manier om een ​​vleugje luxe toe te voegen aan je buitenruimte is door een paar kleurrijke kussens toe te voegen.

Of je nu kiest voor smeedijzer of staal, metalen tuinmeubelen zijn een optie die het overwegen waard is. In tegenstelling tot houten tuinmeubelen is er minimaal onderhoud nodig. Sterker nog, metalen meubelen zijn vaak goedkoper. Garden Trading heeft een aantal mooie voorbeelden van klassieke metalen tuinmeubelen. Een geweldige manier om geld te besparen op tuinmeubelen is door online te kopen. Het kan u zelfs tijd besparen wanneer u de tuinmeubelen van de ene naar de andere locatie moet verplaatsen. U kunt zelfs een set stoelen en tafels krijgen die gemakkelijk kunnen worden opgevouwen als het tijd is voor de winter.