Kunstkertboom – Een interactieve installatie voor uw volgende evenement

Wilt u uw gasten verrassen met iets speciaals? Wilt u dat ze weggaan met onvergetelijke herinneringen? Wilt u ze sprakeloos en verrukt tegelijk maken? Dan is de realistische kunstkerstboom precies wat je nodig hebt! De kunstkastboom is een interactieve installatie die uw evenement een uniek tintje geeft. Het is een geweldige ervaring voor zowel uw gasten als voor uzelf als gastheer. Wil je meer weten over dit geweldige concept en hoe je het tot leven kan brengen, lees dan verder!

Wat is een kunstmatige cirkelboom?

Een kunstmatige cirkelboom is een interactieve installatie waarmee de deelnemers een uniek kunstwerk kunnen creëren en mee naar huis nemen. Het is een combinatie van een kunstinstallatie, een souvenirwinkel en een sociaal experiment dat elke bezoeker plezier zal brengen. Aan de buitenkant ziet de kast eruit als een normale kast. De binnenkant is bekleed met verschillende materialen waarmee een prachtig kunstwerk kan worden gemaakt. Afhankelijk van het materiaal dat elke bezoeker kiest, kan het kunstwerk worden beschilderd of versierd met stof of papier. Het kunstwerk dat in de kast wordt gemaakt, varieert in stijl, vorm en grootte en kan worden gebaseerd op de keuze van de materialen. Er is geen goed of fout als het gaat om het ontwerp van het kunstwerk.

Waarom een Kunstcirkelboom?

Toen we probeerden een evenementconcept te bedenken, wisten we dat we wilden dat het iets zou zijn dat waarde zou toevoegen aan het leven van zowel de bezoekers als de organisatoren. We wilden dat het interactief, gedenkwaardig en plezierig zou zijn voor iedereen. We wilden dat ons concept uniek en gedenkwaardig zou zijn en niet zomaar iets dat de dag na het evenement vergeten zou zijn. We wilden dat de ervaring memorabel zou zijn en iets dat onze gasten als souvenir mee naar huis zouden nemen. Het souvenir moest iets zijn dat ze konden bewaren en bekijken als herinnering aan het evenement. Iets wat ze konden delen met vrienden en familie als een kijkje in de keuken van het evenement. Iets wat ze konden gebruiken om een gesprek op gang te brengen en de mensen om hen heen te verblijden. We wilden dat het souvenir iets was waarvan iedereen kon genieten, niet alleen de gasten, maar ook de organisatoren en de vrijwilligers.

Hoe werkt het?

De Art Cabinet Tree is een interactieve installatie die op verschillende manieren kan worden opgezet. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een enkele kastenboom of een installatie met meerdere bomen. Om een kastboom op te zetten heb je twee dingen nodig: de kastboom zelf en de materialen waarmee de deelnemers hun kunstwerk kunnen maken. De kastboom is een grote, houten kast met drie laden erin. De voorkant van de kast kun je naar eigen inzicht versieren. In de bovenste twee lades kun je papier, stof, verf, kwasten en andere materialen leggen waarmee het kunstwerk gemaakt kan worden. In de onderste lade kunnen scharen, linialen, potloden en ander decoratiemateriaal worden gelegd. De deelnemers kunnen de materialen kiezen die ze willen gebruiken. Ze kunnen ook verschillende materialen gebruiken om hun kunstwerk te maken. Iedereen kan zo veel of zo weinig voorwerpen maken als hij wil. Je kunt ook een tijdslimiet stellen waarbinnen elke gast zijn kunstwerk moet maken. Het kunstwerk kan alles zijn wat de deelnemers willen; ze hebben vrij spel over wat ze willen maken en hoe ze dat willen doen. De Kunstkabinetboom is een sociaal experiment met een open einde waarbij je de bezoekers laat creëren wat ze willen en hoe ze het willen creëren. De gasten kunnen eenvoudige tekeningen of schilderijen maken of hun voorwerpen versieren met papier, stof of andere materialen die door de organisatoren worden verstrekt.

Hoe maak je je eigen kunstcirkelboom?

Als je je gasten wilt verrassen met een onvergetelijke evenementervaring, bekijk dan de onderstaande stappen: Kies de locatie voor je Kunstkringboom – Het eerste wat je moet doen is beslissen waar je je kunstkringboom wilt opzetten. Dat kan binnen of buiten zijn. Afhankelijk van de locatie die u kiest, moet u misschien decoraties toevoegen of verlichting aanbrengen. Ontwerp de kast – U kunt een bestaande kast aanpassen of een nieuwe kast kopen. Als je een bestaande kast aanpast, zorg er dan voor dat die veilig en stevig genoeg is om te gebruiken. Versier de kast – U kunt de kast versieren zoals u wilt, op basis van het thema van uw evenement. Als uw evenement bijvoorbeeld een Halloween-thema heeft, kunt u de kast beschilderen als een pompoen of versieren met vleermuizen. Bereid de materialen voor – Zorg voor voldoende materialen zodat elke deelnemer zijn eigen unieke kunstwerk kan maken. Stel de kast op – Zet de kast zo neer dat hij gemakkelijk toegankelijk is voor al uw gasten.

Conclusie

De Art Cabinet Tree en een Weber rookoven zijn een interactieve installatie die uw evenement een uniek tintje geeft. Het is een geweldige ervaring voor zowel uw gasten als uzelf als gastheer. Als u uw gasten wilt verrassen met iets speciaals, dan is de Art Cabinet Tree precies wat u nodig heeft! De kunstwerken die bij het kabinet worden gemaakt, nemen de gasten mee naar huis als souvenir. Als u meer wilt weten over dit geweldige concept en hoe u het tot leven kunt brengen, lees dan verder!