Hoe u uw tuin kunt voorbereiden op barbecue

Toen ik opgroeide in Alabama, liet mijn moeder me altijd barbecueën. Ze was er zelfs zo goed in dat ik haar zover kreeg een restaurant te openen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende barbecuestijlen. Sommige zijn traditioneel, andere zijn modern en experimenteel. Hoe dan ook, ze delen allemaal hetzelfde basisprincipe: ze koken vlees aan het spit. Er is niets erger dan iets nieuws proberen, en het werkt nooit helemaal.

Maak eerst je tuin schoon. Een hogedrukreiniger is een goede manier om vuil te verwijderen en het gebied voor te bereiden op een barbecue. Zodra je de tuin in goede staat hebt, kun je je barbecueaccessoires maken. Een barbecue heeft een overheersend thema en weerspiegelt de smaak en voorkeuren van de mensen die hem hosten. U kunt uw eigen barbecueaccessoires kopen of maken om de look af te maken. Als u echter niet veel geld wilt uitgeven aan decoraties, kunt u ze altijd zelf maken.

Vervolgens moet u de pH-waarde van uw grond controleren. Als het zuur is, zal het toevoegen van as de grond meer alkalisch maken, wat handig is als de grond anders te zuur is. Aangezien de gemiddelde groente graag een pH van ongeveer 6,5 heeft, is het belangrijk om de pH-waarde van je grond in de gaten te houden voordat je barbecue-as in de buurt van je tuin gebruikt. Als u uw barbecue-as wilt composteren, moet u houtas gebruiken, omdat deze de pH-waarde van de grond verhoogt. Desalniettemin moet u nooit barbecue-as aan uw tuin toevoegen als u van plan bent eetbare gewassen te telen.

Een van de meest populaire voedingsmiddelen voor de Britse barbecue is kip. Hamburgers zijn een andere populaire keuze. Worsten en biefstukken zijn ook gebruikelijk. Vegetarische producten vragen echter meer aandacht. Asperges zijn vaak een groente, halloumi kaas is een prima vervanger voor vlees. Andere soorten vlees die vaak worden gebruikt bij barbecues zijn steaks, kebabs en varkensstaarten. Naast vlees wordt barbecuesaus vaak gebruikt als marinade voor het vlees en kan tijdens of na het koken worden toegevoegd. Een dry rub is een combinatie van kruiden en zout die vaak voor het koken op het vlees wordt aangebracht.

Voedsel dat op een barbecue wordt gekookt, produceert veel rook. Rook bestaat uit verschillende componenten, die gemakkelijk door het voedsel worden opgenomen. Vetten zijn niet-polair, wat betekent dat ze ze kunnen grijpen, terwijl water polair is, waardoor ze rokerige smaken kunnen opnemen. Het is niet ongebruikelijk dat sommige soorten voedsel meer rokerig zijn dan andere, maar sommige zijn beter dan andere. Hoe dan ook, het verkolen van je eten is een geweldige manier om de smaak te verhogen.

De geschiedenis van barbecueën is behoorlijk fascinerend. Het woord barbecueën zou zijn oorsprong vinden in de Taino-cultuur en is afgeleid van barbacoa, het Taino-woord voor heilige vuurplaats. Het betekent “gerookt vlees” in het Spaans. Een barbecue-pit is een gespecialiseerd apparaat om boven een open vlam te koken, en een barbecue-grill is een barbecue. Barbecuekuilen bestaan ​​al honderden jaren en zijn nu populairder dan ooit.