Gardening Games – Nacon heeft een nieuwe Sandbox Gardening Game aangekondigd!

Nacon heeft aangekondigd dat ze werken aan een nieuwe sandbox-tuingame genaamd Garden Life. In dit spel nemen spelers de leiding over hun eigen tuinoase en creëren ze de perfecte omgeving ervoor. Het platform moet nog worden aangekondigd, maar er zijn bepaalde dingen die je van deze game kunt verwachten. Het beschikt over een gezellige visuele stijl, procedurele generatie en geavanceerde simulatietechnologie voor groeivisualisatie. Spelers kunnen ook voor de gezondheid van hun tuin zorgen en de personages in de tuingemeenschap ontmoeten. GardenLife heeft ook veel verrassingen in petto voor zijn spelers.

De oprichter van het merk Garden of Life heeft een inspirerend verhaal. Nadat hij een zeldzame spijsverteringsziekte had opgelopen, kreeg Jordan Rubin ontstekingsremmende medicijnen en antibiotica voorgeschreven. Rubin realiseerde zich al snel dat zijn lichaam achteruitging. Tijdens zijn herstelperiode ontdekte hij een manier om de symptomen van zijn ziekte te keren. Rubin ontdekte ook de kracht van groen voedsel, omega-3-vetzuren en probiotica. Bezoek de Garden of Life-website voor meer informatie over de producten van het bedrijf en hoe ze werken.

Je kunt ook Garden of Life-producten kopen op Amazon. Deze producten omvatten prebiotische probiotische supplementen, veganistische minerale supplementen en capsule-probiotica. U kunt feedback en recensies over de Garden of Life-producten lezen door de officiële website van het bedrijf te bezoeken. De site heeft ook een sectie gewijd aan consumentenrecensies. Klanten kunnen deze feedbackfunctie ook gebruiken om verschillende Garden of Life-producten met elkaar te vergelijken. Zodra je het juiste Garden of Life product hebt gevonden, kun je het kopen!

Het bedrijf begon in de garage van de oprichter in Palm Beach Gardens en is sindsdien uitgegroeid tot honderden miljoenen dollars aan omzet. Het bedrijf werd deze week gekocht door de Zwitserse voedselgigant Nestle SA voor $ 2,3 miljard. Atrium Innovations is sinds 2009 eigenaar van Garden of Life, maar het hoofdkantoor blijft in Palm Beach Gardens. Dit overnamebedrijf is het grootste merk onder Atrium. Garden of Life verkoopt vitamines, visolie, eiwitsupplementen en biologische producten.

Het doel van het bedrijf is om mensen te helpen weer gezond te worden en met volle teugen van het leven te genieten. De producten die worden aangeboden door Garden of Life zijn allemaal gebaseerd op op wetenschap gebaseerde voeding en zijn USDA-gecertificeerd, biologisch en niet-GMO-project-geverifieerd. Het bedrijf zet zich in om mensen te helpen een buitengewoon leven te leiden en bestaat al meer dan 10 jaar. Er zijn veel voordelen aan het eten van meer biologisch voedsel. Er zijn zelfs een paar extra voordelen aan verbonden.